fuarVELKOMMEN

Furesø Arkæologigruppe har været tilknyttet Mosegaarden siden 1979, som interesse og arbejdsgruppe.

Her på siden kan du få en kort oversigt om vores aktiviteter eller vores hobby, som alle har med arkæologi og fortiden at gøre.

Furesø Arkæologigruppe har været tilknyttet Mosegaarden siden 1979, som interesse og arbejdsgruppe. Vi er meget interesseret i at få nye medlemmer.

Kort om vores aktiviteter
eller vores hobby, som alle har med arkæologi og fortiden at gøre

6 november 2016 - Besøg på Kalundborg Museum

Besøg på Kalundborg Museum, byvandring og besøg på Asnæs. Kalundborg Arkæologiforening er værter søndag den 6. november. På museet skal vi se Arkæologiforeningens særudstilling om Vikingerne ved Melby samt de permanente udstillinger om Korsriddertapetet (Kalundborgs historie ca. 1060-1220) og Mad Money II-udstillingen (WWII B17-bombefly skudt ned på Asnæs). Herefter byvandring i det middelalderlige Kalundborg (Vestborgen, Kalundborg Slot, kirken, præstehuset osv.) og endelig besøg på  Asnæs – 100 bronzealdergravhøje i skoven, Mad Money-nødlandingsstedet og Havnemark Ertebølleboplads, der er under erosion, og Melby vikingeboplads.

Afgang fra Mosegaarden i egne biler kl. 9 og hjemkomst lidt før kl. 18. Vi medbringer madpakker og Kalundborg giver kaffe og kage. Husk udendørs påklædning efter november vejret.

Vi samarbejder med